ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

ORBOTECH – INNOVAATIOITA KEMIKAALITTOMAAN 
Siivoukseen

Orbotech Finland Oy toimittaa korkeatasoisia ammattisiivouksen tuotteita; koneita, laitteita ja välineitä kemikaalittomaan siivoukseen

Tuomme maahan Orbot- ja Motorscrubber siivouskoneita, Tersano SAO- otsonoitua vettä sekä  UltraH2O by Orbotech- menetelmää eli ultra puhdasta vettä. Tersano ja Ultra H2O ovat kemikaalittoman siivouksen sieluja.
Tämän lisäksi toimimme ainutlaatuiseen mikrokuituteknologiaan perustuvan Rekola Reflex- järjestelmän Suomen myynnistä vastaavana partnerina Rekola Oy:lle.

Orbotech Nordic AB on Pohjoismaissa toimiva konserni. Pohjoismainen pääkonttori sijaitsee Sundsvallissa, Ruotsissa.

OrboTech Finland Oy on Suomesta vastaava sisaryhtiö, jonka missiona on muuttaa puhtausalaa tuomalla markkinoille kemikaalitonta ylläpitosiivousprosessia ja muita innovaatioita.

Suomessa näyttely- ja toimistotilamme sijaitsevat Mäntsälässä, loistavien liikenneyhteyksien varrella.
Asiakkaiden palaute ohjaa toimintaamme ja ajatteluamme.
Avaamme jatkuvasti uusia polkuja ja toimintatapoja alallamme.

”Näemme erittäin jännittävänä haasteena tuoda alalle moderneja tuulia uudenlaisilla tehokkailla koneilla ja kemikaalittomilla menetelmiä, jotka todella tekevät eron,” Avainsanamme ovat tehokkuus, yksinkertaisuus ja ekologisuus.

- Suomen yhtiön toimitusjohtaja Harri Piiparinen.

FAKTA

Etsimme jatkuvasti henkilöitä ja yrityksiä, jotka haluavat olla mukana muuttamassa Puhtausalaa.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.

OrboTech Finland Oy allekirjoittaa strategisen kumppanuuden SoftBank Robotics EMEA:n kanssa

 

OrboTech Finland lisää Whizin, teollisen robotti-imurin, tuotevalikoimaansa tarjoamaan innovaatioita FM- ja siivousasiakkaille

Whiz parantaa siivoustiimien suorituskykyä ja tehokkuutta ja vapauttaa siivoushenkilöstön keskittymään tärkeämpiin tehtäviin.

 

26. tammikuuta 2021 Lontoo - SoftBank Robotics EMEA on allekirjoittanut strategisen kumppanuuden OrboTech Finlandin kanssa, joka on johtava innovatiivisten siivousratkaisujen toimittaja Suomessa. Sopimuksen mukaan OrboTech Finland tarjoaa Whizin, Euroopan ensimmäisen teollisen cobotic- imurin, siivous- ja kiinteistöalan toimijoille.

 

Toteuttamalla Whizin siivoustoiminnot OrboTech Finland voi auttaa asiakkaitaan parantamaan tehokkuuttaan ja puhdistustuloksia merkittävästi. On tärkeää, että OrboTech Finland voi tarjota innovaatiota ja uusia toimintatapoja, joita asiakkaat tarvitsevat jatkuvassa COVID-19: n torjunnassa.

 

Harri Piiparinen, CEO, OrboTech Finland sanoi: “Näemme, että Whizillä on valtava potentiaali asiakkaidemme erottumiseen, puhdistustulosten parantamiseen sekä omien asiakkaidensa kasvaneiden hygienia-odotusten tyydyttämiseen COVID-19: n seurauksena. Whiz auttaa asiakkaitamme täyttämään ja ylittämään sopimuksissaan määritellyt puhtaustasot; parantamaan toiminnan tasalaatuisuutta, tehokkuutta ja ketteryyttä. Siivous- ja kiinteistöalan toimijat etsivät innovatiivisia ratkaisuja erittäin haastaville markkinoille, ja olemme iloisia, että voimme nyt tuoda heille Whizin.”

 

Whiz on helppokäyttöinen ja luotettava itseohjautuva imurointiin tarkoitettu puhdistusratkaisu. Se toimii siivoustiimien rinnalla ja ottaa hoitaakseen laajojen lattia-alueiden toistuvan ja raskaan imuroinnin ja vapauttaa työntekijät keskittymään tärkeämpiin tehtäviin, jotka todella tekevät eron palvelun tuottamiseen ja asiakastyytyväisyyteen. Esimerkiksi kosketuspintojen, kuten ovenkahvojen puhdistaminen ja sanitointi on ratkaisevan tärkeää COVID-19: n leviämisen estämisessä.

 

Whiz voi puhdistaa jopa 500 m² tunnissa ja kattaa 1 500 m² yhdellä latauksella. Se parantaa siivoustehokkuutta ja tasalaatuisuutta verrattuna perinteisiin työskentelytapoihin, joissa siivoustiimit manuaalisesti puhdistavat laajoja lattiakokonaisuuksia.

 

Tämä on viimeisin sarja uusia kumppanuuksia, jotka Softbank Robotics EMEA on allekirjoittanut tässä kuussa ympäri Eurooppaa Whizin kysynnän kasvaessa edelleen. Whiz on jo nyt myyntiin perustuen maailman ykkönen ammattimainen itsenäinen siivousrobotti. Yli 16 000 yksikköä on nyt toiminnassa maailmanlaajuisesti.

 

Nils J.van der Zijl, SoftBank Robotics EMEA:n varapresidentti sanoi: “Pyrimme aina työskentelemään tulevaisuuteen suuntautuneiden siivousratkaisujen tarjoajien kanssa, jotka ovat sitoutuneet tarjoamaan asiakkailleen innovaatioita ja liiketoiminta-arvoa – ja auttamaan heitä navigoimaan näinä äärimmäisen haastavina aikoina. OrboTech Finland on juuri se, ja olemme innoissamme saadessamme työskennellä heidän lahjakkaan ja kokeneen tiiminsä kanssa.

 

“Whizin kysyntä kasvaa koko alueella siivousalan- ja kiinteistöalan toimijoilla, kun pandemia häiritsee edelleen talouksia ja yrityksiä. Yrityksiin ja organisaatioihin kohdistuu valtava paine parantaa siivoustehokkuutta ja tasalaatuisuutta, varmistaa rakennusten turvallisuus ja hygieenisyys sekä kannustaa ihmisiä palaamaan töihin, kun rajoituksia lievennetään. Whizillä on tässä suuri rooli, vapauttaen siivoushenkilökuntaa keskittymään kovan kulutuksen tiloihin ja kosketuspintoihin sekä lievittää tilannetta, jos joku tiimin jäsenistä on poissa”

 

Whiz on saatavilla Suomessa OrboTech Finlandin kautta, joka on SoftBank Robotics EMEA:n strateginen kumppani. Uudessa kumppanuudessa yhdistyvät OrboTechin johtava kokemus, tietämys ja ymmärrys Suomen markkinoista sekä SoftBank Robotics -yhtiön perintö ja älykkyys teknologian ja innovaatioiden alalla.

OrboTech Finland

OrboTech Finland toimittaa innovatiivisia ja uniikkeja koneita sekä muita tuotteita kemikaalittomaan siivousprosessiin muuttaakseen ammattisiivousmarkkinat Suomessa. Edustamamme tuotteet tekevät eron siivouksessa tehokkuuden, yksinkertaisuuden ja ekoloogisuuden kautta.

Tavoitteenamme tavassamme toimia on inspiroida asiakkaamme asiakaslähtöisen toimintamallimme kautta, johon sisältyy korkeasiivouksen osaaminen.

 

OrboTech Finland on osa OrboTech Nordic – ryhmää ja olemme todella innoissamme aloittaessamme Robotiikka – matkamme Whizin kanssa Suomessa. Matka tulee olemaan inspiroiva markkinoille ja omalle henkilöstöllemme.

Tietoja SoftBank Robotics EMEA:sta

SoftBank Robotics EMEA toimittaa innovaatioita Euroopan siivous- ja laitoshallintateollisuudelle. Automaattisten siivoustuotteidemme avulla siivousurakoitsijat voivat omaksua älykkäämmän ja kestävämmän lähestymistavan palvelun toimittamiseen uuden teknologian ja ketterien liiketoimintamallien avulla. Tuotteemme on suunniteltu tukemaan ja voimaannuttamaan siivous- ja huoltohenkilöstöä heidän työssään, poistamaan toistuvien tehtävien aiheuttamaa rasitusta ja antamaan heille mahdollisuus keskittää aikansa arvokkaampiin tehtäviin.

SoftBank Robotics EMEA on osa SoftBank Robotics Groupia, joka on robotiikkaratkaisujen maailmanlaajuinen johtaja. SoftBank Robotics tutkii ja kaupallistaa jatkuvasti robotiikkaratkaisuja, jotka auttavat tekemään ihmisten elämästä helpompaa, turvallisempaa, kytkeytyvämpää ja poikkeuksellisempaa.

 

Lisätietoja saadaksesi ota yhteyttä:

Tom Holland

Johtaja, Tempo Communications

Mobile: +44 (0)7943 832372

Sähköposti: tom.holland@thisistempo.co.uk

 

Harri Piiparinen

Toimitusjohtaja, OrboTech Finland Oy

Mobile: +358 (0) 40 704 9944

Sähköposti: harri.piiparinen@orbotech.fi

Lataa tiedote PDF-versiona

FAKTA

Etsimme jatkuvasti henkilöitä ja yrityksiä, jotka haluavat olla mukana muuttamassa Puhtausalaa.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.

MITEN VOIMME AUTTAA SINUA?

Tukea, ajatuksia tai oletko vain utelias ja haluat sanoa hei? Täyttäisitkö mielellään kontaktitiedot oikealla, niin me otamme yhteyttä sinuun.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.