HOTELLIT / RAVINTOLAT

Lue lisää >

JOUSTAVAT SIIVOUSAJAT ja kemikaalittomuus TINKIMÄTTÄ LAADUSTA

Siivouksen laatu on ensimmäinen prioriteetti hotelli- ja ravintolamaailmassa. Tilojen tuntuminen raikkailta ja puhtailta on tärkeä kriteeri sille, miten asiakkaat kokevat vierailunsa kohteessa. Tämä yhdistettynä hankaliin siivousaikoihin on usein haaste mutta meidän konseptimme avulla teet työstä yksinkertaista, kemikaalittomasti.

Siivoa häiritsemättä asiakkaitasi

Lattianhoitokoneemme, Orbotin avulla voit syväpuhdistaa kaikkina vuorokauden aikoina häiritsemättä asiakkaitasi. Orbot ei ole ainoastaan hiljainen, vaan se puhdistaa syvältä, mikä lisää viihtyisyyttä. Lattiat ovat käyttökunnossa jo vartissa konetuksen jälkeen.
Motorscrubber koneilla pidät hygienia tilojesi ahtaimmatkin välit puhtaina portaista puhumattakaan.

Siivoa kaikki yleisten tilojen lattiat yhdellä koneella

Vihdoinkin vältyt koneen vaihtamiselta pinnan vaihtuessa. Orbot puhdistaa ja hoitaa kaikki lattiatyypit, todella likaisesta tekstiilipinnasta vaikeasti siivottavaan klinkkeriin ja aina herkille puupinnoille asti. Kaikki asiakkaasi viihtyvyyden ja lattioidesi eliniän vuoksi.

Kemikaaliton ympäristö

Sano ei perinteisille puhdistusaineille, jotka levittävät kemikaaleja pinnoille joiden kanssa me ihmiset olemme päivittäin kosketuksissa. Pöydät, ovien kahvat ja muut vastaavat pinnat, joiden ei tule olla ainoastaan puhtaita, vaan myös myrkyttömiä.

Miten voimme auttaa sinua?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ennen kaikkea asiakkaidemme palaute ohjaa meitä. Orbotech Finland ei aio olla « minä myös» yritys, joka seuraa muita. Me haastamme alamme tekemällä asiat toisin.
Harri Piiparinen
Toimitusjohtaja