ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

MOTORSCRUBBER

Lue lisää >

LaaduKKaat ja tehokkaat MotorScrubberit ovat PUHtauden aATELIA

MotorScrubber-koneet valmistetaan Sheffieldissä, Englannissa.
Konevalikoimamme on suunniteltu ammattikäyttöön tarjoten käyttäjälleen tehokkaampaa puhdistusta. Mikä parasta, MotorScrubber on helppo käyttää ja kuten haluamme sanoa; anna MotorScrubberin tehdä kova työ
puolestasi. Olemme sitoutuneet innovaatioihin, jatkuvaan kehitykseen ja tavoitteenamme on tarjota sinulle koko ajan parempia, tehokkaita ja yksinkertaisia ratkaisuja parantamaan arkeasi ja vähentämään manuaalista työtä.
"Jokainen kiinteistö tarvitsee oman Motorscrubber-koneen"

M3

Manuaalinen hankaus on väsyttävää ja uuvuttavaa työtä, etenkin ahtaissa ja vaikeasti tavoitettavissa tiloissa, sillä se ei koskaan tuota haluamaasi tai, mikä tärkeämpää, tarvitsemaasi tulosta. Tehokkuus tavoitteet ovat yleisiä myös siivousalalla, joten tarvitset tuloksia nopeasti. Esittelyssä akkukäyttöinen M3-pienkone, joka sopii erinomaisesti pukuhuoneisiin, suihkualueisiin sekä WC-tilojen, uima-altaiden, portaiden, seinien, pohja- ja jalkalistojen puhdistukseen. Se soveltuu hyvin myös marmorin, peilien ja ruostumattoman teräksen kiillottamiseen. Ergonominen, selkäpakkaus akulla antaa tehokkaan vääntötason 18 cm (7 "):n pesuosalle joka poistaa likaa syvältä ahtaistakin väleistä. Laajan harja- ja laikka valikoimamme avulla saavutat varmasti erinomaiset puhdistustulokset millä tahansa pinnalla.
Kone on täysin vedenpitävä.

JET 3

Pesuaineliuoksen tai vedenkuljettaminen mihin voi olla työlästä, vaikeaa ja aikaa vievää, sekä luo mahdollisuuden kemikaalien liialliselle käytölle. Jet ratkaisee nämä ongelmat; koneessa oleva suihku ja pumppu antavat tarkan puhdistusmahdollisuudenjopa 3 metrin korkeuteen, pitkän varren avulla. Nyt voit suihkuttaa tarpeen mukaan pinnalle liuosmäärän, jonka kulloinkin tarvitset. Kaikilla M3:n ominaisuuksilla ja lisätyllä suihkutustoiminnolla tuodaan uusi ominaisuus käyttöösi. Alhaisen veden tarpeen ja helpon annostelujärjestelmän ansiosta et koskaan käytä liikaa vettä tai tuhlaa liuosta. Koneen puhdistusteho on jopa 140 m2/h.

HANDY

MotorScrubber Handy on kädessä pidettävä akkukäyttöinen pesulaite. Se on ladattava, kompakti ja kestävä. Handy on myös vedenpitävä, mikä tekee siitä ihanteellisen keittiöissä, kylpyhuoneissa, mm. Ergonominen muotoilu antaa käyttäjälle mahdollisuuden työskennellä tehokkaasti ja mukavasti väsyttämättä. Handy voi liikkua saumattomasti päivittäisten töiden, kuten laattojen, saumojen ja uunin puhdistuksen välillä. Handy pääsee uriin, kulmiin ja rakoihin, kuten laattohin, saumoihin, ovien saranoihin, hanojen ja ikkunoiden ympärille.

STORM

MotorScrubber Storm on kehitetty auttamaan taistelussa koronavirusta vastaan. Strom on desinfointiaineen levittäjä, jolla saat helposti ja nopeasti ruiskutettua tasaisen ja peittävän kerroksen desinfiointiainetta kosketuspinnoille. Desinfiointiaine kulkee mukana MotorScrubber repussa, jolloin kädet ovat vapaana työskentelemään. Storm on helppokäyttöinen ja sen levittämä desinfiointiaineen sumu on niin hienojakoista, että sillä voi käsitellä myös elektroniikkapintoja kuten näppäimistöt, näyttö- ja maksupäätteet ja puhelimet.

Miten voimme auttaa sinua?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ennen kaikkea asiakkaidemme palaute ohjaa meitä. Orbotech Finland ei aio olla "minä myös" yritys, joka seuraa muita. Me haastamme alamme tekemällä asiat toisin.
Harri Piiparinen
Toimitusjohtaja