MOTORSCRUBBER

Lue lisää >

Laadulle, luotettavuudelle ja suorituskyvylle rakennetut MotorScrubberit ovat siivous- ja hygienia -asiantuntijoita

MotorScrubberit ovat tunnettuja kestävien ja raskaiden puhdistuskoneiden valmistuksesta omalla tuotantolaitoksellamme Sheffieldissä, Englannissa. Konevalikoimamme on suunniteltu ammattikäyttöön tarjoten käyttäjälleen nopeampaa puhdistusta ja saavuttaen erinomaisia tuloksia. Mikä parasta, MotorScrubber on nautinnollinen käyttää ja kuten haluamme sanoa; anna MotorScrubberin tehdä kova työ puolestasi. Olemme sitoutuneet innovaatioihin ja tuotekehitykseen ja pyrimme jatkuvasti tarjoamaan sinulle parasta puhdistustarvikkeissa. Tämä on vasta alkua.

MS2000

Manuaalinen hankaus on väsyttävää ja uuvuttavaa työtä, etenkin ahtaissa ja vaikeasti tavoitettavissa tiloissa, sillä se ei koskaan tuota haluamiasi tai, mikä tärkeämpää, tarvitsemaasi tulosta. Lyhyet aikatavoitteet ovat myös yleisiä siivousalalla, joten tarvitset tuloksia nopeasti. Esittelyssä erikoistunut akkukäyttöinen MS2000-syväpesukone, joka sopii erinomaisesti kylpyhuoneisiin, suihkualueisiin, WC-tilojen, uima-altaiden, portaiden, seinien, pohja- ja jalkalistohin. Se on myös ihanteellinen marmorin, peilien ja ruostumattoman teräksen kiillottamiseen. Miellyttävä, koko päivän kannettava reppu antaa suuren vääntövoiman 18 cm (7 "):n pesupäälle, joka poistaa likaa syvältä puhdistaessasi likajäännöksiä jättäen pinnat puhtaiksi ja raikkaiksi. Laajalla harja- ja laikka valikoimamme avulla saavutat varmasti erinomaiset puhdistustulokset millä tahansa pinnalla.

JET

Pesuaineliuoksen tai pumpun ruiskun kuljettaminen mihin tahansa, missä sinun täytyy siivota, voi olla työlästä, vaikeaa ja aikaa vievää, sekä luo enemmän liuoksen roiskumismahdollisuuksia sekä liiallista käyttöä. Jet ratkaisee nämä ongelmat; koneessa oleva kemiallinensuihku antaa uskomattoman syvän puhdistuksen jopa 3 metrin korkeuteen. Nyt voit ruiskuttaa tarpeen mukaan tarkalleen kemikaalimäärän, jonka kulloinkin tarvitset. Kaikilla MS2000:n ominaisuuksilla ja lisätyllä ruiskutustoiminnolla poistetaan täysin erillisen kemikaaliämpärin tarve. Alhaisen veden tarpeen ja helpon annostelujärjestelmän, jossa on erittäin tiivistettyjä kemikaaleja, ansiosta et koskaan käytä liikaa tai tuhlaa liuosta, jonka puhdistusteho on jopa 140 m2/h.

HANDY

MotorScrubber Handy on kädessä pidettävä paristokäyttöinen pesu-työkalu. Se on ladattava, kompakti ja kestävä. Handy on myös vedenpitävä ja tekee siitä ihanteellisen keittiöissä, kylpyhuoneissa ja ajoneuvojen puhdistuksessa. Ergonominen muotoilu antaa käyttäjälle mahdollisuuden työskennellä tehokkaasti ja mukavasti väsyttämättä. Hän voi liikkua saumattomasti päivittäisten töiden, kuten laattojen, laastin ja uunin puhdistuksen välillä. Handy pääsee uriin, kulmiin ja rakoihin, kuten laattohin ja ovien saranoihin, hanojen ja ikkunoiden ympärille, samalla se on riittävän tehokas puhdistamaan suurempia alueita, kuten kylpyammeet ja työtasot, joiden on oltava siivous arsenaalissasi.

Miten voimme auttaa sinua?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ennen kaikkea asiakkaidemme palaute ohjaa meitä. Orbotech Finland ei aio olla « minä myös» yritys, joka seuraa muita. Me haastamme alamme tekemällä asiat toisin.
Harri Piiparinen
Toimitusjohtaja