ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

ahtaiden ja hankalien tilojen mestari MOTORSCRUBBER

Lue lisää >
MotorScrubber logo

LaaduKKaat ja tehokkaat MotorScrubberit ovat PUHtauden aATELIA

MotorScrubber-koneet valmistetaan Sheffieldissä, Englannissa.
Konevalikoimamme on suunniteltu ammattikäyttöön tarjoten käyttäjälleen tehokkaampaa puhdistusta. Mikä parasta, MotorScrubber on helppo käyttää ja kuten haluamme sanoa; anna MotorScrubberin tehdä kova työ
puolestasi. Olemme sitoutuneet innovaatioihin, jatkuvaan kehitykseen ja tavoitteenamme on tarjota sinulle koko ajan parempia, tehokkaita ja yksinkertaisia ratkaisuja parantamaan arkeasi ja vähentämään manuaalista työtä.
"Jokainen kiinteistö tarvitsee oman Motorscrubber-koneen"

SHOCK

Teollisuuden kestävä ja kompakti koko. SHOCK:in ruostumattomasta teräksestä valettu runko ja valinnainen painosarja takaavat mahtavan hankauspaineen luoden loistavaa tulosta. Alumiininen, värähtelevä harjauslevy liitettynä huippuluokan digitaaliseen moottoriin tuottaa 5000 tehokasta hankausliikettä minuutissa. Kapea, suorakaiteen muotoinen suunnittelu mahdollistaa helpon kulmien puhdistuksen ja koneen huolettoman kääntämisen pystysuoraan listojen, sekä portaiden puhdistusta varten. Optimoitu sileille ja hienorakenteisille lattioille, jos SHOCK ei pysty puhdistamaan sitä, mikään ei.

JET 3

Pesuaineliuoksen tai vedenkuljettaminen mihin voi olla työlästä, vaikeaa ja aikaa vievää, sekä luo mahdollisuuden kemikaalien liialliselle käytölle. Jet ratkaisee nämä ongelmat; koneessa oleva suihku ja pumppu antavat tarkan puhdistusmahdollisuudenjopa 3 metrin korkeuteen, pitkän varren avulla. Nyt voit suihkuttaa tarpeen mukaan pinnalle liuosmäärän, jonka kulloinkin tarvitset. Kaikilla M3:n ominaisuuksilla ja lisätyllä suihkutustoiminnolla tuodaan uusi ominaisuus käyttöösi. Alhaisen veden tarpeen ja helpon annostelujärjestelmän ansiosta et koskaan käytä liikaa vettä tai tuhlaa liuosta. Koneen puhdistusteho on jopa 140 m2/h.

STORM

MotorScrubber Storm on kehitetty auttamaan taistelussa koronavirusta vastaan. Storm on desinfiointiaineen levittäjä, jolla saat helposti ja nopeasti ruiskutettua tasaisen ja peittävän kerroksen desinfiointiainetta kosketuspinnoille. Desinfiointiaine kulkee mukana MotorScrubber repussa, jolloin kädet ovat vapaana työskentelemään. Storm on helppokäyttöinen ja sen levittämä desinfiointiaineen sumu on niin hienojakoista, että sillä voi käsitellä myös elektroniikkapintoja kuten näppäimistöt, näyttö- ja maksupäätteet ja puhelimet.

Miten voimme auttaa sinua?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ennen kaikkea asiakkaidemme palaute ohjaa meitä. Orbotech Finland ei aio olla "minä myös" yritys, joka seuraa muita. Me haastamme alamme tekemällä asiat toisin.
Harri Piiparinen
Toimitusjohtaja

Ota yhteyttä!

Kerromme mielellämme lisää.
Kiitos viestistänne! Vastaamme teille mahdollisimman pian.
Oops! Something went wrong while submitting the form.