ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

stabiloitu otsonoitu vesi tuhoaa bakteerit ja virukset ympäristöystävällisesti

Pintojen SANITOINTI OTSONOIDULLA vedellä

Kun vaatimukset hygienian ja puhdistuksen osalta ovat korkeimmillaan, ja kun tarvitaan bakteereja ja viruksia tuhoavia ominaisuuksia, on Tersanon otsonilla vahvistettu vesi itseoikeutettu valinta puhdistukseen. Se sanitoi pinnat ilman vaarallisia kemikaaleja ja samanaikaisesti vapauttaa ihmiset ja ympäristön
kemikaalialtistuksesta.

Tersanon edut

  • Turvallinen ihmisille ja ympäristölle
  • Desinfioivia ominaisuuksia
  • Kemikaalivapaa
  • Yksinkertainen toteutus, asennus ja käyttö
  • Perustuu tavallisen hanaveden hyödyntämiseen
  • Poistaa lian, myös rasvalian ja hajun
  • Tuhoaa homeen, bakteerit ja mikro-organismit
  • Tuotevalikoimassa kiinteästi seinään asennettavaannostelulaite sekä käsikäyttöinen spraypullo
  • Stabiloitu otsonoitu vesi tarjoaa sanitoinnin jopa 24 h suodatuksesta (vrt. stabiloimaton otsonoitu vesi 15 min)
Ota yhteys meihin >

Saavuta korkeimmat hygieniavaatimukset

Bakteereja ja viruksia tuhoavien ominaisuuksien ansiosta täytät korkeimmat hygieniavaatimukset Tersanon otsonipuhdistusmenetelmällä.

Poista bakteerit, säästä luontoa

Tehokkaampi kuin valkaisuaine, mutta yhtä hellävarainen kuin tavallinen vesi. Tersano on turvallinen ratkaisu sekä ihmisten, että ympäristön kannalta. Puhdista otsonivedellä luontoa säästäen.

Helppo ratkaisu

Säästä aikaa vähentämällä erilaisten puhdistusaineiden käyttöä ja varastointia. Tersanon myötä saat tehokkaan kaikki yhdessä ratkaisun, joka toimii kaikkialla ja kaikilla pinnoilla.

SAO vai AO?

Tersanon SAO-vesi on stabiloitu (Stabilized Aquenous Ozone). Tämän vuoksi sanitointikyky säilyy vedessä jopa 24h* suodatuksesta, toisin kuin stabiloimattomana (AO eli Aquenous Ozone), jolloin teho säilyy 15 minuutin ajan. Stabiloimatonta vettä joutuu suodattamaan vartin välein ja täyttämään sanko, siivouslaite, spraypullo tms. sanitoimisen saavuttamiseksi, jolloin hukataan aikaa ja tehokkuutta.

iClean Mini - Otsonivettä kompaktissa koossa

iClean Minin myötä pystyt järjestämään otsonipuhdistuksen paikasta riippumatta. iClean Minin voit ottaa mukaan ja joka suihkaisulla saat tuoretta otsonoitua vettä käyttöösi. iClean Mini soveltuu loistavasti pienempiin kohteisiin sekä kotitalouskäyttöön.

Miten otsonipuhdistus toimii?

Tersanon Otsonivesi on helppo ja yksinkertainen ottaa käyttöön. Veden tulolähteeseen kiinnitetään suodatin, jossa vesi puhdistetaan. Tämän jälkeen vesi kulkee laitteiston läpi ja siihen lisätään pieniä määriä otsonia. Laitteistosta ulostuleva otsonivesi on heti valmis käyttöä varten.

Tekniset ominaisuudet

SAO Laitteisto:
Mitat
57 x 72 x 25cm
Paino
14,5 kg
Vedentulo
11,5 litraa/min

Filtteri SAO 24:
Desinfioivavaikutus
24 h
Puhdistavavaikutus
6 päivää
Filtterinkapasiteetti
3 000 litraa

Filtteri SAO 4:
Desinfioivavaikutus
4 h
Puhdistavavaikutus
3 päivää
Filtterinkapasiteetti
6 000 litraa

DOKUMENTIT JA KÄYTTÖOHJEET

Täältä voit ladata käyttöohjeet tai muut dokumentit, jotka ohjaavat käyttöäsi.
Tuote-esite

Ladattavia dokumentteja

PINNAT

Rekola Reflex- järjestelmällä puhdistat kaikenlaiset kovat pinnat; lattiapinnat ja pystypinnat. Siivous tapahtuu nopeasti ja tehokkaasti pienemmällä rasituksella keholle ja ympäristölle.

Lasipinnat

UltraH2O on erinomainen lasipintojen puhdistamiseen. UltraH2O ei jätä puhdistusainejäämät, joihin lika tarttuu helposti. Esimerkiksi sormen jäljet eivät näy yhtä helposti tai jää yhtä nopeasti kuin, jos pinnalla olisi puhdistusainejäämiä.

Ota meihin yhteyttä niin saat lisää referenssejä.

Ruostumaton teräs

Ruostumaton teräs on haasteellista pitää puhtaana rasvatahroilta ja sormenjäljiltä. UltraH2O muodostaa passiivisen, kitkattoman pinnan, joka vähentää uudelleen likaantumista. Muut menetelmät vaativat vahvojen kemikaalien käyttöä.

Ota meihin yhteyttä niin saat lisää referenssejä.

Pöydät ja muut tasopinnat

Erilaisille ruokapöydille ja tasoille, tuoleille sekä muille pinnoille, jotka ovat tekemisissä elintarvikkeiden kanssa syntyy ajanmyötä ns. ”proteiinipinta». Kirjoituspöydät, pulpetit ja muut pöytäpinnat ovat alttiita monenlaisille tahroille. UltraH2O poistaa edellä mainitut likaisuudet ja pitää pinnat kiiltävinä ja puhtaina.

Ota meihin yhteyttä niin saat lisää referenssejä.

Maalatut pinnat

Sormenjäljet maalatuilla pinnoilla, kuten ovissa, pöydissä, tuoleissa ja penkeissä saa pinnat näyttämään sottaisilta. UltraH2O puhdistaa pinnat nopeasti ja helposti ja hidastaa niiden uudelleen likaantumista.

Ota meihin yhteyttä niin saat lisää referenssejä.

Miten voimme auttaa sinua?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ennen kaikkea asiakkaidemme palaute ohjaa meitä. Orbotech Finland ei aio olla « minä myös» yritys, joka seuraa muita. Me haastamme alamme tekemällä asiat toisin.
Harri Piiparinen
Toimitusjohtaja