ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

MAAILMANLUOKAN SIIVOUSTUOTTEET RÄÄTÄLÖIDYIN RATKAISUIN

Orbot

Poista kalliit ja tehottomat siivousmenetelmät. Orbot on markkinoiden monipuolisin lattianhoitokone. Monipuolinen varustevalikoima tekee Orbotin käyttämisen mahdolliseksi lattioiden puhdistuksessa, vahan poistossa, hionnassa ja kiillottamisessa. Soveltuu tekstiili- ja kaikille muille lattiamateriaaleille ja täyttää kaikki tarpeet.

Ultra H2O

Siivouskonsepti Ultra H2O by OrboTech tuo tulevaisuuden puhdistusmenetelmän luoksesi. Nyt voit siivota tehokkaammin kuin aikaisemmin, täysin ilman yleispuhdistusaineita ja kemikaaleja. Ultra puhtaan veden avulla et ainoastaan siivoa pintoja puhtaammiksi kuin ennen, vaan autat myös tukemaan kestävää ympäristöä.

Rekola

Pyyhintäjärjestelmä, joka on luotu yksinkertaistamaan manuaaleja siivousmenetelmiä. Saavuta parempi puhdistustulos kuin ennen tehokkaammalla konseptilla. Rekola Reflex yhdessä Ultra H2O:n kanssa on optimi vaihtoehto perinteislle moppijärjestelmille, kun vaatimukset hygienialle, taloudellisuudelle sekä ympäristöasiat ovat keskiössä.

Motorscrubber

MotorScrubberit ovat tunnettuja kestävien ja raskaiden puhdistuskoneiden valmistuksesta omalla tuotantolaitoksellamme Sheffieldissä, Englannissa. Konevalikoimamme on suunniteltu ammattikäyttöön tarjoten käyttäjälleen nopeampaa puhdistusta ja saavuttaen erinomaisia tuloksia.

Tersano

Kun vaatimukset hygienian ja puhdistuksen osalta ovat korkeimmillaan, ja kun tarvitaan batkeereja tuhoavia ominaisuuksia, on Tersanon otsonilla vahvistettu vesi itseoikeutettu valinta puhdistukseen. Desinfioi pinnat ilman vaarallisia kemikaaleja samanaikaisesti, kun vapauttaa ihmiset ja ympäristön altistumisesta kemikaaleille.

Smixin

Smixin on kaiken muuttava käsienpesumenetelmä, joka mahdollistaa korkean hygieniatason minimaalisella kulutuksella. 90% pienempi vedenkulutus ja 60% vähäisempi saippua- ja paperikulutus tuovat kustannustehon 3-in-1 ratkaisuun, jonka voit kaiken lisäksi sijoittaa paikkaan kuin paikkaan. Ole mukana muutoksessa, jossa käsienpesu on itsestäänselvyys ja osa arjen tartuntojen torjuntaa.

Whiz

Robotti-imuri Whiz on siivoustiimin uusi vahvistus. Se imuroi nopeasti ja yksinkertaisesti tekstiili ja kovat pinnat ilman, että sinun tarvitsee olla paikalla. Anna robotti-imurin tehdä perustyöt, jotta voitte itse keskittyä vaativampiin tehtäviin.