ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

MAAILMANLUOKAN SIIVOUSTUOTTEET RÄÄTÄLÖIDYIN RATKAISUIN

Ownwell

Ownwell®-järjestelmän sydämenä toimii Ownwell®-vedenpuhdistuslaite, joka asennetaan kiinteistösi siivouskeskukseen tai muuhun sopivaan paikkaan. Vedenpuhdistuslaite kytketään vesijohtoverkkoon, ja se tuottaa puhdistettua vettä käänteisosmoositekniikalla.

Ultra H2O

Siivouskonsepti Ultra H2O by OrboTech tuo tulevaisuuden puhdistusmenetelmän luoksesi. Nyt voit siivota tehokkaammin kuin aikaisemmin, täysin ilman yleispuhdistusaineita ja kemikaaleja. Ultra puhtaan veden avulla et ainoastaan siivoa pintoja puhtaammiksi kuin ennen, vaan autat myös tukemaan kestävää ympäristöä.

Tersano

Kun vaatimukset hygienian ja puhdistuksen osalta ovat korkeimmillaan, ja kun tarvitaan batkeereja tuhoavia ominaisuuksia, on Tersanon otsonilla vahvistettu vesi itseoikeutettu valinta puhdistukseen. Desinfioi pinnat ilman vaarallisia kemikaaleja samanaikaisesti, kun vapauttaa ihmiset ja ympäristön altistumisesta kemikaaleille.

REKOLA Reflex

Pyyhintäjärjestelmä, joka on luotu yksinkertaistamaan manuaaleja siivousmenetelmiä. Saavuta parempi puhdistustulos kuin ennen tehokkaammalla konseptilla. Rekola Reflex yhdessä Ultra H2O:n kanssa on optimi vaihtoehto perinteislle moppijärjestelmille, kun vaatimukset hygienialle, taloudellisuudelle sekä ympäristöasiat ovat keskiössä.

Gausium

Monipuolinen robottivalikoima eri kiinteistöiden ja kalustusten siivoustarpeisiin. Gausiumin toimintavarmat siivousrobotit helpottavat työtä ja tuovat joustavuutta ja tehokkuutta siivousprosessiin.

Whiz

Robotti-imuri Whiz on siivoustiimin uusi vahvistus. Se imuroi nopeasti ja yksinkertaisesti tekstiili ja kovat pinnat ilman, että sinun tarvitsee olla paikalla. Anna robotti-imurin tehdä perustyöt, jotta voitte itse keskittyä vaativampiin tehtäviin.

Orbot

Poista kalliit ja tehottomat siivousmenetelmät. Orbot on markkinoiden monipuolisin lattianhoitokone. Monipuolinen varustevalikoima tekee Orbotin käyttämisen mahdolliseksi lattioiden puhdistuksessa, vahan poistossa, hionnassa ja kiillottamisessa. Soveltuu tekstiili- ja kaikille muille lattiamateriaaleille ja täyttää kaikki tarpeet.

MotorScrubber

MotorScrubberit ovat tunnettuja kestävien ja tehokkaiden puhdistuskoneiden valmistuksesta omalla tuotantolaitoksella Sheffieldissä, Englannissa. Konevalikoimamme on suunniteltu ammattikäyttöön tarjoten käyttäjälleen nopeampaa puhdistusta ja saavuttaen erinomaisia tuloksia.