ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Hotellit / Ravintolat / Ammattikeittiöt

Lue lisää >

JOUSTAVAT SIIVOUSAJAT ja kemikaalittomuus TINKIMÄTTÄ LAADUSTA

Siivouksen laatu on ensimmäinen prioriteetti hotelli- ja ravintolamaailmassa. Tilojen tuntuminen raikkailta ja puhtailta on tärkeä kriteeri sille, miten asiakkaat kokevat vierailunsa kohteessa. Tämä yhdistettynä hankaliin siivousaikoihin on usein haaste mutta meidän konseptimme avulla teet työstä yksinkertaista, kemikaalittomasti.

Anna Whizin hoitaa imurointi!

Whiz on siivouksen vallankumouksellinen uutuus, robotti-imuri ammattikäyttöön. Se imuroi nopeasti, tehokkaasti ja yksinkertaisesti niin tekstiili kuin kovat pinnat. Whiz vapauttaa työntekijöiden kädet vaativampiin töihin imuroinnin sijasta ja soveltuu loistavasti esimerkiksi aulatiloihin ja pitkiin käytävätiloihin.

Siivoa häiritsemättä asiakkaitasi

Lattianhoitokoneemme, Orbotin avulla voit syväpuhdistaa kaikkina vuorokauden aikoina häiritsemättä asiakkaitasi. Orbot ei ole ainoastaan hiljainen, vaan se puhdistaa syvältä, mikä lisää viihtyisyyttä. Lattiat ovat käyttökunnossa jo vartissa käytön jälkeen.

Siivoa kaikki yleisten tilojen lattiat yhdellä koneella

Siistit ja hygieeniset keittiötilat ovat kaikkien tavoite. Motorscrubber Jet- koneella puhdistat kaikki ahtaimmatkin välit ja kolot keittiöistä ja muista tiloista. WC- tilat antavat merkittävän näytteen hygieniatasostasi. Hyödynnä Motorscrubber kaikkialla tiloissasi. Jokainen kiinteistö tarvitsee oman Motorscrubberin.

Tersano

Pidä kosketuspintasi syväpuhtaana ilman vahvoja kemikaaleja ja ota Tersano SAO™- otsonoitu vesi käyttöösi.

Kemikaaliton ympäristö

Sano ei perinteisille puhdistusaineille, jotka levittävät kemikaaleja pinnoille joiden kanssa me ihmiset olemme päivittäin kosketuksissa. Pöydät, ovien kahvat ja muut vastaavat pinnat, joiden ei tule olla ainoastaan puhtaita, vaan myös myrkyttömiä.

Kohota manuaalinen siivous uudelle tasolle

Saavuta optimitulos ja nosta manuaalisen siivouksesi tasoa yhdistämällä Ultra H2O tai Tersano SAO - otsonoitu vesi ja Rekola Reflex – pyyhintäjärjestelmä. Konseptilla maksimoit puhdistustehon ja teet työskentelystä yksinkertaista sekä samalla ergonomista, taloudellista ja ympäristön huomioivaa.

Miten voimme auttaa sinua?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ennen kaikkea asiakkaidemme palaute ohjaa meitä. Orbotech Finland ei aio olla "minä myös" yritys, joka seuraa muita. Me haastamme alamme tekemällä asiat toisin.
Harri Piiparinen
Toimitusjohtaja