siivoustuotteet, jotka todella muuttavat puhtausalaa

Lue lisää >

UUDENLAINEN AJATTELU TUOTTAA TEHOKKAAMPAA SIIVOUSTA

1+1 = enemmän kuin 2! Uudenlainen menetelmä, jossa yhdistetään Ultra H2O ja Rekola Reflex- pyyhintäjärjestelmä yksinkertaistaa lattioiden siivouksen. Nyt saat paremman siivoustuloksen kuin aikaisemmin, tehokkaammin ja vähemmillä välinemäärillä. Rekola Reflex on vaihtoehto perinteisille moppijärjestelmille. Yhdessä UltraH2O:n kanssa Reflex-järjestelmä on parhaimmillaan, kun vaatimukset korkealle hygieniatasolle, puhdistustulokselle, kokonaistaloudellisuudelle sekä ympäristölle ovat keskiössä.

Rekola Reflex- järjestelmän edut

  • Täydellinen yhteensopivuus Ultra H2O veden kanssa
  • Ainutlaatuinen design ja uudenlainen tapa ajatella tehokkaampaa siivousta
  • Ergonominen muotoilu
  • Kevyet lattiapyyhkeet = vähemmän pesukustannuksia
  • Järjestelmään optimoidut siivousvaunut
  • Värikoodaus
  • Välineet kaikkiin olosuhteisiin
  • Joustavuus ja monikäyttöisyys
  • Listat, nurkat ja seinät samalla välineellä
Ota yhteys meihin >

Maksimoi puhdistus

Uudenlaisella kuivaimella puhdistat ainoastaan sillä osalla, mikä on lähimpänä likaa. Yksinkertaisella nostoliikkeellä otat käytttöön pyyhkeen uuden pinnan.

7x tehokkaampi mikrokuitu

Pyyhkeen ainutlaatuinen rakenne mahdollistaa tehokkaamman mikrokuidun käytön, joka on kevyempi ja 7 kertaa ohuempi kuin tavalliset mikrokuidut. Hienompi kuitu ja puhtaammat lattiat.

Ergonominen muotoilu

Kuivain on muotoiltu siten, ettei käyttäjän tarvitse painaa pyyhettää siivotessa. Säätövarren avulla saat optimaalisen käyttöpituuden työskentelytarpeiden mukaan. .

Täydellinen siivousjärjestelmä

Ultra H2O, Reflex- pyyhkeet ja lattianhoitojärjestelmä sekä Reflex-vaunut ovat täydellinen paketti ylläpitosiivoukseen. Tämä konsepti tuottaa puhtaampaa jälkeä ja kokonaistaloudellisempaa siivousta.

Minimaalinen ympäristövaikutus

Rekola Reflex- järjestelmä on kehitetty; ihmiset, ympäristö ja kokonaistaloudellisuus fokus asioina.
Pyyhkeiden maksimaalinen hyödyntäminen, jossa jokainen sentti hyödynnetään, lisää siivouksen tehokkuutta. Lisäksi siivoat enemmän pienemmällä määrällä pyyhkeitä ja käyttöliuosta. Tämä yhdessä pyyhkeiden keveyden kanssa tarkoittaa pienempää määrää likaisia pyyhkeitä, merkittävästi alempia kustannuksia siivoukselle ja pesuprosessille sekä huomattavasti alempia kustannuksia energian ja veden käytön osalta. Rekola Reflex- järjestelmän edut ympäristölle ja lompakolle ovat tehneet Rekola Reflexistä joutsenmerkityn siivousjärjestelmän.

REFLEX Vertailulaskin

Tämän laskimen avulla selviää, kuinka paljon säästät REFLEX-moppauksella vuodessa verrattuna nykyiseen menetelmään.

Syötä nykyiseen tilanteeseesi sopivat luvut alla oleviin laatikoihin:

Koneen käyttö-kapasiteetti (kg)
Syklin pituus (min)
Moppien määrä päivässä (kpl)
Keskim. mopin paino (g)

FAKTA

Kuivaimen paino
100 g
Pyyhkeen paino
70 g

DOKUMENTIT JA KÄYTTÖOHJEET

Täältä voit ladata käyttöohjeet tai muut dokumentit, jotka ohjaavat käyttöäsi.
Tuote-esite

PINNAT

Rekola Reflex- järjestelmällä puhdistat kaikenlaiset kovat pinnat; lattiapinnat ja pystypinnat. Siivous tapahtuu nopeasti ja tehokkaasti pienemmällä rasituksella keholle ja ympäristölle.

Lattiapinnat

Rekola Reflexin ainutlaatuinen rakenne takaa puhtaamman ja tehokkaamman puhdistustuloksen. Rekola Reflexillä puhdistat kaikki kovat lattiapinnat. Erilaisten mikrokuitu pyyhkeiden avulla voit valita oikean tuotteen oikealle pinnalle. Tällöin saavutat parhaan tuloksen minimoidulla rasituksella.

Ota meihin yhteys saadaksesi lisää referenssejä asiakasryhmästäsi.

Pystypinnat

Rekola Reflex- järjestelmällä siivoat helposti myös pystypintoja, kuten seiniä ja erilaisia lasiosia. Lukitusrenkaan avulla lukitset kuivaimen yksinkertaisesti haluaamaasi asentoon nopeaa ja joustavaa pystypintojen puhdistamista varten.

Ota meihin yhteys saadaksesi lisää referenssejä asiakasryhmästäsi.

Miten voimme auttaa sinua?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ennen kaikkea asiakkaidemme palaute ohjaa meitä. Orbotech Finland ei aio olla « minä myös» yritys, joka seuraa muita. Me haastamme alamme tekemällä asiat toisin.
Harri Piiparinen
Toimitusjohtaja