ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

ToimistoympäristöT

Lue lisää >

TEHOKASTA PUHDISTUSTA myös TOIMISTOAIKOINA

Trendikkäät materiaalit ja laadukkaat huonekalut tunnetaan monista moderneista toimistoista. Se on jotain, mikä voi olla vaikeaa ja aikaa vievää pitää puhtaana. Ratkaisuillamme saat täydellisen joustavuuden samanaikaisesti, kun pystyt tekemään todella puhdasta, jopa toimistoaikoina.

Anna Whizin hoitaa imurointi!

Whiz on siivouksen vallankumouksellinen uutuus, robotti-imuri ammattikäyttöön. Se imuroi nopeasti, tehokkaasti ja yksinkertaisesti niin tekstiili kuin kovat pinnat.

Kohota manuaalinen siivous uudelle tasolle, kemikaalittomasti

Saavuta optimitulos ja nosta manuaalisen siivouksesi tasoa yhdistämällä TERSANO SAO ™ tai Ultra H2O ja Rekola Reflex – pyyhintäjärjestelmä. Konseptilla maksimoit puhdistustehon ja teet työskentelystä yksinkertaista sekä samalla ergonomista, taloudellista ja ympäristön huomioivaa.

Tarjoa kemikaalitonta siivousta

Luo vahvat kilpailuedut Tersano SAO ™ tai Ultra H2O:n ja Rekola Reflex-järjestelmän avulla. Tarjoamalla korkeinta siivouslaatua ilman kemikaaleja tuet asiakkaasi työtä kestävän kehityksen eteen samalla, kun saavutat omat ympäristötavoitteesi.

Koneet puhdistukseen ja hoitoon

Yksi kone puhdistukseen ja hoitoon.
Hiljaisella monikäyttökoneella Orbotilla puhdistat ja hoidat kaikki erityyppiset lattiapinnat, tarvittaessa jopa silloin, kun tiloissa on normaalityöskentely käynnissä. Orbot antaa täyden joustavuuden ja poistaa tarpeen suurelta konevalikoimalta.

Motorscrubberin avulla pidät hygieniatilojesi ahtaimmatkin kolot puhtaina ja edustavina, puhumattakaan portaista.

Miten voimme auttaa sinua?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ennen kaikkea asiakkaidemme palaute ohjaa meitä. Orbotech Finland ei aio olla "minä myös" yritys, joka seuraa muita. Me haastamme alamme tekemällä asiat toisin.
Harri Piiparinen
Toimitusjohtaja