ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Päiväkodit ja oppilaitokset

Lue lisää >

KORKEIMMAT STANDARDIT HYGIENIALLE JA TURVALLISUUDELLE

Nosta tilojen puhtaustasoa korkeammalle ja anna lapsille ja nuorille terveellisempi ympäristö kehittymiseen jo päiväkodista lähtien aina opintotien päättymiseen asti. Konseptiemme avulla pystyt tehostamaan, yksinkertaistamaan siivousprosessiasi ja tekemään siitä entistäkin ekologisempaa.

UH2O ja TERSANO SAO™- otsonoitu vesi.

Anna lapsille ja nuorille kemikaaliton ympäristö.

Antakaamme lapsille ja nuorille puhdas ja terveellinen sekä turvallinen ympäristö kouluissa ja päiväkodeissa. Ultra H2O:lla ja Tersano SAO™- otsonoidulla vedellä puhdistat ilman kemikaaleja ja kemikaalijäämiä vähentäen samalla allergioiden riskiä, parannat sisäilmaa ja ehkäiset haitallisten aineiden käyttöä.

REKOLA REFLEX

Rekola Reflex – Markkinoiden tehokkain ja yksinkertaisin manuaalinen pyyhintäjärjestelmä.

Rekola Reflex ultramikrokuitu pyyhkeillä ja moppipyyhkeillä puhdistat tilat kuin tilat tehokkaasti. Reflex on markkinoiden tehokkain manuaalinen puhdistusmenetelmä.

Kouluissa ja päiväkodeissa on monenlaisia erilaisia tiloja, pieniä ja ahtaita sekä suuria ja tilavia. Rekola Reflex on loistava valinta lattioiden ja pintojen pyyhintään ja puhdistukseen.

TERSANO

Pysäytä bakteerit ja estä leviäminen

Tersano SAO(TM)-otsonoidulla vedellä et pelkästään puhdista vaan tuhoat ja hävität bakteerit ja virukset kemikaalittomasti ja turvallisesti. Lisäksi Tersano on ympäristöystävällinen, turvallinen ja täysin kemikaaliton ratkaisu jokapäiväiseen puhdistukseen ja sanitointiin.

Käytä Tersanoa wc-tiloissa, keittiössä, ruokailutiloissa sekä muissa tiloissa ja estä bakteerien ja virusten leviäminen.

MOTORSCRUBBER

Vähennä manuaalista työtä niin paljon kuin mahdollista. Ota käyttöön Motorscrubber Jet.

Miten voimme auttaa sinua?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ennen kaikkea asiakkaidemme palaute ohjaa meitä. Orbotech Finland ei aio olla "minä myös" yritys, joka seuraa muita. Me haastamme alamme tekemällä asiat toisin.
Harri Piiparinen
Toimitusjohtaja