ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

SIIVOUSLIIKKEET

Lue lisää >

JOUSTAVAT RATKAISUT JA PAREMPI KANNATTAVUUS

Siivousliikkeellä päivät ovat harvoin toistensa kaltaisia. Tehtävät vaihtelevat ja voi olla vaikeaa löytää joustavat ratkaisut, jotka toimivat monissa erilaisissa tehtävissä. Ratkaisujemme avulla lisäät tehokkuutta, yksinkertaistat perehdytyksiä ja toimintaasi, parannat siivoustulostasi ja lisäät kannattavuuttasi.
Yhteistyössä kanssamme ovat toimintosi aina kehityksen kärjessä.

Kohota manuaalinen siivous uudelle tasolle

Saavuta optimitulos ja nosta manuaalisen siivouksesi tasoa yhdistämällä Ultra H2O tai Tersano SAO - otsonoitu vesi ja Rekola Reflex – pyyhintäjärjestelmä. Konseptilla maksimoit puhdistustehon ja teet työskentelystä yksinkertaista sekä samalla ergonomista, taloudellista ja ympäristön huomioivaa.

Tersano

Pidä kosketuspintasi syväpuhtaana ilman vahvoja kemikaaleja ja ota Tersano SAO™- otsonoitu vesi käyttöösi.

Tarjoa kemikaalitonta siivousta

Luo vahvat kilpailuedut Tersano SAO:n ja Ultra H2O:n sekä Rekola Reflex-järjestelmän avulla. Tarjoamalla korkeinta siivouslaatua ilman kemikaaleja tuet asiakkaasi työtä kestävän kehityksen eteen samalla, ja olet lähempänä omaa ympäristötavoitettasi.

MotorScrubber

Manuaalinen hankaus on väsyttävää ja uuvuttavaa työtä, etenkin ahtaissa ja vaikeasti tavoitettavissa tiloissa. Anna MotorScrubberin tehdä työ puolestasi! Tehokkuus tavoitteet ja jatkuva parantaminen säilyttävät kilpailukykysi, joten tarvitset tuloksia jatkuvasti. MotorScrubber- koneilla säästät työntekijöitäsi manuaaliselta hankaamiselta samalla, kun säästät aikaa, todellinen win-win toteutus.

Koneet puhdistukseen ja hoitoon

Yksi kone puhdistukseen ja hoitoon.
Meidän hiljaisella monikäyttökoneellamme puhdistat ja hoidat kaikki erityyppiset lattiapinnat, tarvittaessa jopa silloin, kun tiloissa on normaalityöskentely käynnissä. Orbot antaa täyden joustavuuden ja poistaa tarpeen suurelta konevalikoimalta.

Miten voimme auttaa sinua?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ennen kaikkea asiakkaidemme palaute ohjaa meitä. Orbotech Finland ei aio olla "minä myös" yritys, joka seuraa muita. Me haastamme alamme tekemällä asiat toisin.
Harri Piiparinen
Toimitusjohtaja