ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

the orbotech
way of cleaning


Kemikaaliton ja innovatiivinen siivous kestävämmän kehityksen puolesta

The OrboTech Way of Cleaning on siivousprosessi kemikaalittomaan ja innovatiiviseen ylläpitosiivoukseen. Se pitää myös sisällään erikoistuotteet hankalien pintojen, hankalan lian ja yksityiskohtien puhdistamiseen.

Missionamme on muuttaa puhtausalaa. Olemme maamme johtava kemikaalittoman siivousprosessin toimittaja. Tarjoamme asiakkaillemme ainutlaatuisia tuotekonsepteja, jotka perustuvat innovatiivisuuteen, tehokkuuteen, yksinkertaisuuteen ja ekologisuuteen.

Tehtävänämme on puhtaampi arki, kemikaalittomasti.

Kemikaaliton siivous on ylläpitosiivouksen prosessi niille, jotka haluavat todella puhtaan lopputuloksen tehokkaasti, yksinkertaisesti ja ekologisesti.

Tersano SAO -otsonoitu vesi ja Ultra H2O ultrapuhdasvesi korvaavat ylläpitosiivouksessa käytettävät kemikaalit kaikilta pinnoilta. Tersano SAO -otsonoidun veden ja Ultra H2O:n toimivuus on todistetturiippumattomissa tutkimuksissa sekä lukuisissa asiakkaidemme tekemissä testeissä ennen käyttöönottoa. UltraH2O korvaa yleispuhdistusaineet samalla, kun se tekee pinnat täysin puhtaiksi, kirkkaiksi ja raikkaiksi. Tersano tuo mukanaan sanitoinnin eli matalan tason desinfioinnin, kun vaatimukset puhtauden ja hygienian osalta ovat vaativimmillaan. Tersanolla siivoat myös rasvaliat. Kombinaationa nämä kaksi muodostavat parhaanmahdollisen kokonaisuuden, etkä tarvitse mitään kemikaaleja ylläpitosiivoukseen.

The OrboTech Way of Cleaning on kokonaisvaltainen, ekologinen ja yksinkertainen siivousprosessi.
> Prosessissa säästetään käyttöliuoksien kuljetuksien ja pakkauksien tuomat kuormitukset ympäristölle.
> Rekola Reflex tuo huomattavan säästön pyykinpesu- ja sähkökulutukseen.
> Pinnat pysyvät paremmassa kunnossa ja käyttökelpoisina pidempään laitteidemme avulla.

Uuden ajan pyyhintäjärjestelmä

Manuaalinen puhdistustyö tehdään Reflex-pyyhintäjärjestelmällä. Tehokkaat, joutsenmerkityt Reflex-tasopintojen tuotteet ja moppipyyhkeet ovat viimeisintä mikrokuituteknologiaa, joiden edut on todistettu riippumattomissa tutkimuksissa. 2-in-1 kuivain on erittäin yksinkertainen käytössä ja samalla todella monikäyttöinen. 2-in-1 kuivaimella vähennät yhden varrensiivousvaunustasi. Perehdyttämisen tukemiseksi löytyy Reflexistä 10 lyhyttä videoklippiä youtubesta.

Tutustu Rekola Reflexiin tarkemmin >>

Kaikille lattiapinnoille

Koneellinen osio ylläpitosiivouksesta täydentyy kaikille lattiamateriaaleille soveltuvasta Orbot –koneesta. Surf on ”pieni jättiläinen”, jolle mikään lika ei ole liian vaikeaa. Lisäämällä Surfin siivousprosessiin työskentely helpottuu voimakkaasti. Käyttämällä Surf-konetta säännöllisesti esimerkiksi tekstiililattioilla, saat kasvatettua aikajännettä perussiivousten tarpeiden osalta merkittävästi, jolloin säästät kiinteistön materiaalikustannuksia samalla, kun tilat pysyvät jatkuvasti edustuskunnossa. Orbot SprayBorg ja LiFe -koneet soveltuvat erinomaisesti kaikille lattiapinnoille isommissa kohteissa.

Tutustu Orbotiin tarkemmin >>

Ahtaiden ja hankalien tilojen puhdistukseen

MotorScrubber -koneet tuovat helpotuksen manuaaliseen hankaamiseen ja sillä pääset pienimpiinkin väleihin. Erinomainen porrassiivouksessa. Jokainen kiinteistö tarvitsee oman MotorScrubber Jet -koneen! 

Tutustu MotorScrubberiin tarkemmin >>

Ammattilaisten robotti-imuri

Whiz on siivoustiimin uusi vahvistus ja tuo avunautomatisoimalla imuroinnin ja moppauksen. Whiz uudistaa siivousprossesin ja antaa siivoajille aikaa muihin tehtäviin hoitaen raskaan imuroinninautonomisesti. Whiz toimii monimuotoisista toimistoympäristöistä suuriin lentokenttiin, joissa on paljonihmisiä liikkeessä ja tunnistaa automaattisesti esteet reitillään. Whiz on tehokas: se imee ja lakaisee syvältä kuitujen juuresta myös hienopölyn ja parantaa sisäilman laatua.  

Tutustu Whiziin tarkemmin >>

Uuden maailman käsienpesuautomaatti

Smixin on kaiken muuttava käsienpesumenetelmä, joka mahdollistaa korkean hygieniatason minimaalisella kulutuksella. 90 % pienempi vedenkulutus ja 60 % vähäisempi saippua- ja paperikulutus tuovat kustannustehon 3-in-1 ratkaisuun, jonka voit kaiken lisäksi sijoittaa paikkaan kuin paikkaan - Smixin ei vaadi vesijohtoliitäntää. Ole mukana muutoksessa, jossa käsienpesu on itsestäänselvyys ja osa arjen tartuntojen torjuntaa.

Tutustu Smixiniin tarkemmin >>

MITEN VOIMME AUTTAA SINUA?

Tukea, ajatuksia tai oletko vain utelias ja haluat sanoa hei? Täyttäisitkö mielellään kontaktitiedot oikealla, niin me otamme yhteyttä sinuun.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.