ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

the orbotech
way of cleaning


Tehtävänämme on puhtaampi arki, kemikaalittomasti.

Ownwell™ käänteisosmoositeknologiaan ja mikrobipuristeisiin perustuva maailmanluokan konsepti, Ultra H2O ultrapuhdasvesi ja Tersano SAO – otsonoitu vesi korvaavat ylläpitosiivouksessa käytettävät kemikaalit kaikilta pinnoilta. Menetelmien toimivuus on todistettu riippumattomissa tutkimuksissa sekä lukuisissa asiakkaidemme tekemissä testeissä. Suomalainen Ownwell – menetelmä mahdollistaa ylläpitosiivouksen ja tekstiilien pesuprosessin teknologian viimeisimmillä kehityksillä täysin ilman puhdistusaineita. Ultra H2O korvaa yleispuhdistusaineet samalla, kun se tekee pinnat puhtaiksi ja raikkaiksi. Tersanolla tuo mukanaan sanitoinnin eli matalan tason desinfioinnin, kun hygienia vaatimukset ovat vaativimmillaan. Käytä asiantuntijoitamme, jotta sinun tiloihisi saadaan tarpeisiisi paras mahdollinen ratkaisu.

Kemikaaliton ja innovatiivinen siivous kestävämmän kehityksen puolesta

The OrboTech Way of Cleaning on siivousprosessi kemikaalittomaan ja innovatiiviseen ylläpitosiivoukseen. Se pitää myös sisällään erikoistuotteet hankalien pintojen, hankalan lian ja yksityiskohtien puhdistamiseen.

Missionamme on muuttaa puhtausalaa. Olemme maamme johtava kemikaalittoman siivousprosessin toimittaja. Tarjoamme asiakkaillemme ainutlaatuisia tuotekonsepteja, jotka perustuvat innovatiivisuuteen, tehokkuuteen, yksinkertaisuuteen ja ekologisuuteen.

MITEN VOIMME AUTTAA SINUA?

Tukea, ajatuksia tai oletko vain utelias ja haluat sanoa hei? Täyttäisitkö mielellään kontaktitiedot oikealla, niin me otamme yhteyttä sinuun.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.