ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

LIIKENNEVÄLINEET

Lue lisää >

Helpota työtäsi ja säästä arvokasta työaikaa

Joukkoliikenteessä monet pinnat likaantuvat päivän aikana. Siivoukselle on varattu vain rajallinen aika. Tämä aiheuttaa varmasti haasteita. Tilojen siivous tehokkaasti ja yksinkertaisesti on erittäin tärkeätä. Tuotteemme helpottavat työtäsi kaikilla tavoilla puhdistaessasi sitten linja-autoja, junia, lentokoneita tai muita kuljetusvälineitä.

Monet pinnat likaantuvat joukkoliikennevälineissä päivittäin. Ikkunat, penkit, tangot sekä kahvat tahriintuvat joka päivä. Tersano SAO™- otsonoidulla vedellä puhdistat pinnat tehokkaasti ilman kemikaaleja samalla kun kevyesti desinfioit pinnat. Ja koska kemikaaleja ei käytetä, ei pintoja tarvitse huuhdella puhdistuksen jälkeen. Mahdollinen jäännöskosteus ilman kemikaaleja ei myöskään tahraa. Et jätä myöskään kemikaalijäämiä pintoihin vaan ne ovat täysin puhtaita.

Puhdista koneellisesti myös istuinten alta ja ahtaista paikoista muualtakin.

Linja-autojen, junien ja lentokoneiden käytävät ovat ahtaita ja istuimien alta on vaikeata puhdistaa. Lattiapinnat puhdistetaan yleensä manuaalisesti. Enää ei tarvitse. Nyt voit hoitaa puhdistuksen Motorscrubber JET 3 koneella nopeasti ja tehokkaasti. Säästät arvokasta aikaa ja saa samalla pinnat puhtaiksi.  MS Storm – lisävarusteella desinfioit pinnat ergonomisesti ja tehokkaasti.

Puhdista kestävästi ja ympäristöystävällisesti

Erilaisten tilojen puhdistaminen joukkoliikennevälineissä saattaa vaatia vahvoja kemikaaleja, jotka voivat vahingoittaa ihmisiä, pintoja sekä ympäristöä. Tersanolla saavutat parempia tuloksia kuin perinteisillä menetelmillä ja saat samalla tuloksen, joka on kemikaaliton sekä kestävä yrityksellesi, ihmisille ja ympäristölle.

Kohota manuaalinen siivous uudelle tasolle

Rekola Reflex ultramikrokuitu-pyyhkeillä ja moppipyyhkeillä puhdistat kaikenlaiset tilat erittäin tehokkaasti. Reflex on markkinoiden tehokkain manuaalinen puhdistusmenetelmä. Reflex-tuotteissa on laaja valikoima korkealaatuisia tuotteita, jotka puhdistavat tehokkaammin, kuin perinteiset menetelmät.

Miten voimme auttaa sinua?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ennen kaikkea asiakkaidemme palaute ohjaa meitä. Orbotech Finland ei aio olla "minä myös" yritys, joka seuraa muita. Me haastamme alamme tekemällä asiat toisin.
Harri Piiparinen
Toimitusjohtaja