ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

UrheiluKiinteistöt

Lue lisää >

URHEILUKiinteistöt

Urheilukiinteistöissä on monia erilaisia tiloja, on suuria ja avoimia lattiapinta-aloja sekä pienempiä ja ahtaita tiloja, kuten esim. pukukopit ja suihku- sekä wc-tilat. Meiltä löytyy ratkaisut lähes joka tilaan.

ORBOT

Urheilukiinteistöissä on monenlaisia erilaisia lattiapintoja ja lattiatyyppejä. Orbot lattianhoitokoneella pystyt puhdistamaan tehokkaasti ja helposti kaikenlaiset lattiat. Pidennä materiaalien ja pintojen kestävyyttä ja käyttöikää.

Vaikeasti puhdistettava kumilattia, painimatot ja muut vaikeat haasteet voivat aiheuttaa ongelmia puhdistuksessa. Kun Orbot on valmiina, työstä tulee helppoa ja tulos parempi kuin koskaan. Orbot säästää aikaa ja vaivaa.

MOTORSCRUBBER

Motorscrubber JET – 3 kone nostaa tilojesi puhtauden uudelle tasolle.
JET 3 poistaa manuaalisen hankaamisen lattia ja seinäpinnoiltasi.  Jetillä pääset kaikkiin ahtaisiin ”koloihin”, keittiöissä, sosiaalitiloissa mm. Lisävaruste Stormilla desinfioit kaikki pintasi tehokkaasti ja ergonomisesti maalitolpista lähtien.

TERSANO ja UH2O

Kun ihmisiä on paljon, Urheilukiinteistöjen ovien kahvat, pöydät ja muut pinnat muuttuvat nopeasti likaisiksi. Tersano SAO™- otsonoidulla vedellä saat kemikaalittoman puhdistuksen lisäksi puhtaamman ja myrkyttömän tuloksen ympäristölle ja asiakkaille.

Miten voimme auttaa sinua?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ennen kaikkea asiakkaidemme palaute ohjaa meitä. Orbotech Finland ei aio olla "minä myös" yritys, joka seuraa muita. Me haastamme alamme tekemällä asiat toisin.
Harri Piiparinen
Toimitusjohtaja