ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

SUURKEITTIÖT

Lue lisää >

TEHOKASTA PUHDISTUSTA TOIMISTOAIKOINA

Trendikkäät materiaalit ja laadukkaat huonekalut tunnetaan monista moderneista toimistoista. Se on jotain, mikä voi olla vaikeaa ja aikaa vievää pitää puhtaana. Ratkaisuillamme saat täydellisen joustavuuden samanaikaisesti, kun pystyt tekemään todella puhdasta, jopa toimistoaikoina.

Tersano SAO™ - otsonoitu vesi ja Ultra H2O

Myrkytön ympäristö ilman kemikaaleja.
Sano ei perinteisille puhdistusmenetelmille, jotka levittävät kemikaaleja pinnoille, joihin ihmiset joutuvat päivittäin kosketuksiin. Pöytien, kahvojen ja muiden paljaiden pintojen tulee olla paitsi puhtaita, myös myrkyttömiä. Tersanon avulla sanitoit tilat yksinkertaisen tehokkaasti.

MOTORSCRUBBER

Motorscrubber JET – 3 kone nostaa tilojesi puhtauden uudelle tasolle.

JET 3 poistaa manuaalisen hankaamisen lattia ja seinäpinnoiltasi.  Jetillä pääset kaikkiin ahtaisiin ” koloihin”, keittiöissä, sosiaalitiloissa mm. Lisävaruste Stormilla desinfioit kaikki pintasi tehokkaasti ja ergonomisesti.

Orbot

Orbot lattianhoitokoneella voit puhdistaa kaikkina vuorokaudenaikoina häiritsemättä asiakkaita. Orbot ei ole vain hiljainen, vaan myös tehokas lattioiden puhdistaja. Enää ei tarvitse tehdä tekstiililattioiden puhdistusta öisin, vaan voit hoitaa työt normaaliin aikaan. Orbotilla pidät sekä lattiat puhtaina että asiakkaat tyytyväisinä.

Orbotin kanssa voit puhdistaa kaikenlaiset lattiat. Orbot puhdistaa niin tekstiili-, puu-, muovi- kuin kaakelilattiat vahingoittamatta niitä. Tehokas ja säännöllinen puhdistus lisää mukavuutta ja viihtyisyyttä sekä pidentää lattiamateriaalien käyttöikää.

Tersano

Pysäytä bakteerien eteneminen.
Pahojen bakteerien leviämisen pitäisi olla helppo estää. Tersano-otsonivesi auttaa sinua tässä asiasta. Tersanolla voit desinfioida nopeasti kaikki ravintola- ja hotellitilat, niin salin puolelta kuin keittiöistä sekä hotellihuoneista. Tersanon avulla pääset eroon vaarallisista kemikaaleista.

Reflex

Manuaalinen puhdistus on nykyään helppoa.
Rekola Reflex puhdistusjärjestelmä kääntää manuaalisen puhdistuksen ylösalaisin. Reflexin kanssa voit unohtaa raskaat pyykkipussit ja säästät itseäsi niiden kantamiselta. Reflex on kevyt, yksinkertainen ja tehokas menetelmä ja saat varmasti puhdasta.

Miten voimme auttaa sinua?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ennen kaikkea asiakkaidemme palaute ohjaa meitä. Orbotech Finland ei aio olla « minä myös» yritys, joka seuraa muita. Me haastamme alamme tekemällä asiat toisin.
Harri Piiparinen
Toimitusjohtaja