ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

ORBOTECH – INNOVAATIOITA  
Siivoukseen

Orbotech Finland Oy toimittaa korkeatasoisia ammattisiivouksen tuotteita; koneita, laitteita ja välineitä kemikaalittomaan siivoukseen

Tuomme maahan Orbot- ja Motorscrubber siivouskoneita, Tersano SAO- otsonoitua vettä sekä  UltraH2O by Orbotech- menetelmää eli ultra puhdasta vettä. Tersano ja Ultra H2O ovat kemikaalittoman siivouksen sieluja.
Tämän lisäksi toimimme ainutlaatuiseen mikrokuituteknologiaan perustuvan Rekola Reflex- järjestelmän Suomen myynnistä vastaavana partnerina Rekola Oy:lle.

Orbotech Nordic AB on Pohjoismaissa toimiva konserni. Pohjoismainen pääkonttori sijaitsee Sundsvallissa, Ruotsissa.

OrboTech Finland Oy on Suomesta vastaava sisaryhtiö, jonka missiona on muuttaa puhtausalaa tuomalla markkinoille kemikaalitonta ylläpitosiivousprosessia ja muita innovaatioita.

Suomessa näyttely- ja toimistotilamme sijaitsevat Mäntsälässä, loistavien liikenneyhteyksien varrella.
Asiakkaiden palaute ohjaa toimintaamme ja ajatteluamme.
Avaamme jatkuvasti uusia polkuja ja toimintatapoja alallamme.

”Näemme erittäin jännittävänä haasteena tuoda alalle moderneja tuulia uudenlaisilla tehokkailla koneilla ja kemikaalittomilla menetelmiä, jotka todella tekevät eron,” Avainsanamme ovat tehokkuus, yksinkertaisuus ja ekologisuus.

- Suomen yhtiön toimitusjohtaja Harri Piiparinen.

FAKTA

Etsimme jatkuvasti henkilöitä ja yrityksiä, jotka haluavat olla mukana muuttamassa Puhtausalaa.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.

Suomen moderneimmassa kirjastossa työskentelee cobotti.

Kirkkonummen kirjasto Fyyri on Suomen ainoa kirjasto, missä cobotti hoitaa imuroinnin.

Lehdistötiedote 14.6.2021

Cobotti tulee englanninkielisestä ”collaborative robot” termistä, joka tarkoittaa yhteistyörobottia. Cobotti on suunniteltu auttamaan ihmisiä, ja se tekee yhteistyötä ihmisen kanssa. Cobotti-imuri Whiz mullistaa siivouksen ja vapauttaa ihmisen raskaasta manuaalisesta imuroinnista.

Cobotti-imuri Whiz edustaa siivoamisen tulevaisuutta

- Olemme ylpeitä saadessamme olla kunnan puhtauspalvelun partnerina kehittämässä prosesseja. Puhtauspalvelut ymmärsi nopeasti Whizin tuomat mahdollisuudet heille. Whiz on oppiva Cobotti, joka jatkuvasti parantaa omaa työtään. Whizin avulla pystytään tilat säilyttämään puhtaina ja edustavina sekä sisäilma parempana, kertoo OrboTechin toimitusjohtaja Harri Piiparinen.

Kirkkonummen pääkirjasto Fyyri on uuden maailman kirjasto, joka ei ole vain hyllyjä, kirjoja ja tietokoneita. Fyyri tarjoaa tekemistä ja sivistystä kuntalaisille vauvasta ikäihmisiin. Talossa elämyksiä tarjoavat kirjaston lisäksi nuorisotila, asukaspuisto, musiikkileikkikoulu ja kahvila. Rakennuksen teemoja ovat saaristo, meri ja Porkkalan alue ja Fyyri on rakennusalalla palkittu rakennus.

Kirkkonummen kunta on innovatiivisen siivouksen edelläkävijä jo ennen cobotti-imuri Whizin käyttöönottoa. Kunnan ylläpitosiivouksessa on laajasti käytössä Tersano SAOtm otsonoitu vesi, ja ylläpitosiivous hoidetaan näin ollen täysin kemikaalittomasti.

Lisätietoja saadaksesi ota yhteyttä:

Harri Piiparinen
Toimitusjohtaja
040 7049944
harri.piiparinen@orbotech.fi


Jaana Heimo
vt. kirjastotoimenjohtaja, Erikoiskirjastonhoitaja
040 1269392
jaana.heimo@kirkkonummi.fi


Johanna Tuppurainen
Puhtauspalvelupäällikkö
050 3647825
johanna.tuppurainen@kirkkonummi.fi

Lataa tiedote PDF-versiona

FAKTA

Etsimme jatkuvasti henkilöitä ja yrityksiä, jotka haluavat olla mukana muuttamassa Puhtausalaa.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.

MITEN VOIMME AUTTAA SINUA?

Tukea, ajatuksia tai oletko vain utelias ja haluat sanoa hei? Täyttäisitkö mielellään kontaktitiedot oikealla, niin me otamme yhteyttä sinuun.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.