Jäämävapaa siivous
by
OrboTech

JÄÄMÄVAPAA SIIVOUS (RFC)

RFC (Residue Free Cleaning) eli Jäämävapaa siivous on tähän aikaan ja tulevaisuuteen tarkoitettu ylläpitosiivouksen prosessi niille, jotka haluavat todella puhtaan lopputuloksen tehokkaasti, yksinkertaisesti ja mahdollisimman ekologisesti. Jäämävapaan siivousprosessin ytimenä on Ultra H2O Ultra Puhdas vesi, jolla korvataan ylläpitosiivouksessa käytettävät kemikaalit. Ultra H2O:n toimivuus on todistettu riippumattomissa testeissä sekä lukuisissa asiakkaidemme tekemissä testeissä ennen käyttöön ottoa. 

Manuaalinen puhdistustyö tehdään Reflex- pyyhintäjärjestelmällä. Tehokkaat, joutsenmerkityt Reflex – tasopintojen tuotteet ja moppiliinat ovat viimeisintä mikrokuituteknologiaa, joiden edut ovat todistettu riippumattomissa tutkimuksissa. 2-in-1 kuivain/kehys on erittäin yksinkertainen käytössä ja samalla todella monikäyttöinen. 2-in-1 kuivaimella vähennät yhden varren siivousvaunustasi. 

Koneellinen osio ylläpitosiivouksesta täydentyy kaikille lattiamateriaaleille soveltuvasta Orbot Surf – koneesta. Surf on ”pieni jättiläinen”, jolle mikään lika ei ole liian vaikeaa. Lisäämällä Surfin prosessiin työskentely helpottuu voimakkaasti. Käyttämällä Surf-konetta säännöllisesti esimerkiksi tekstiililattioilla, saat kasvatettua aikajännettä perussiivousten tarpeiden osalta merkittävästi, jolloin säästät kiinteistön materiaalikustannuksia samalla, kun tilat pysyvät jatkuvasti edustuskunnossa. Orbot Spray Borg ja LiFe- koneet soveltuvat erinomaisesti kaikille pinnoille isommissa kohteissa

MITEN VOIMME AUTTAA SINUA?

Tukea, ajatuksia tai oletko vain utelias ja haluat sanoa hei? Täyttäisitkö mielellään kontaktitiedot oikealla, niin me otamme yhteyttä sinuun.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.