KEMIKAALITON siivous
by
OrboTech

KEMIKAALITON SIIVOUS (RFC)

RFC  eli kemikaalivapaa siivous on tähän aikaan ja tulevaisuuteen tarkoitettu ylläpitosiivouksen prosessi niille, jotka haluavat todella puhtaan lopputuloksen tehokkaasti, yksinkertaisesti ja mahdollisimman ekologisesti.

Jäämävapaan siivousprosessin ytimenä on Tersano SAO - otsonoitu vesi ja Ultra H2O Ultra Puhdas vesi, joilla korvataan ylläpitosiivouksessa käytettävät kemikaalit kaikilta pinnoilta. Tersano SAO - otsonoidun veden i ja Ultra H2O:n toimivuus on todistettu riippumattomissa tutkimuksissa sekä lukuisissa asiakkaidemme tekemissä testeissä ennen käyttöön ottoa. Ultra H2O korvaa yleispuhdistusaineet samalla, kun se tekee pinnat täysin puhtaiksi, kirkkaiksi ja raikkaiksi. Tersano tuo mukanaan sanitoinnin eli matalan tason desinfioinnin, kun vaatimukset puhtauden ja hygienian osalta ovat vaativimmillaan. Tersano tehoaa myös rasvalikaan. Kombinaationa nämä kaksi muodostavat parhaan mahdollisen kokonaisuuden, etkä tarvitse mitään kemikaaleja ylläpitosiivoukseen.

Manuaalinen puhdistustyö tehdään Reflex- pyyhintäjärjestelmällä. Tehokkaat, joutsenmerkityt Reflex – tasopintojen tuotteet ja moppipyyhkeet ovat viimeisintä mikrokuituteknologiaa, joiden edut on todistettu riippumattomissa tutkimuksissa. 2-in-1 kuivain/kehys on erittäin yksinkertainen käytössä ja samalla todella monikäyttöinen. 2-in-1 kuivaimella vähennät yhden varren siivousvaunustasi.  Yksinkertaisuus on kaunista; perehdyttämisen tukemiseksi löytyy Reflexistä 10 lyhyttä video klippiä you tubesta.

Koneellinen osio ylläpitosiivouksesta täydentyy kaikille lattiamateriaaleille soveltuvasta Orbot Surf – koneesta. Surf on ”pieni jättiläinen”, jolle mikään lika ei ole liian vaikeaa. Lisäämällä Surfin prosessiin työskentely helpottuu voimakkaasti. Käyttämällä Surf-konetta säännöllisesti esimerkiksi tekstiililattioilla, saat kasvatettua aikajännettä perussiivousten tarpeiden osalta merkittävästi, jolloin säästät kiinteistön materiaalikustannuksia samalla, kun tilat pysyvät jatkuvasti edustuskunnossa. Orbot Spray Borg ja LiFe- koneet soveltuvat erinomaisesti kaikille pinnoille isommissa kohteissa
Motorscrubber- koneet tuovat helpotuksen manuaaliseen hankaamiseen ja sillä pääset pienimpiinkin
väleihin. Erinomainen porrassiivouksessa.
"Jokainen kiinteistö tarvitsee oman Motorscrubber Jet- koneen."

MITEN VOIMME AUTTAA SINUA?

Tukea, ajatuksia tai oletko vain utelias ja haluat sanoa hei? Täyttäisitkö mielellään kontaktitiedot oikealla, niin me otamme yhteyttä sinuun.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.