ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Kaikki siivousratkaisumme

Orbot Sprayborg lattianhoitokone

Orbot

Poista kalliit ja tehottomat siivousmenetelmät. Orbot on markkinoiden monipuolisin lattianhoitokone. Monipuolinen varustevalikoima tekee Orbotin käyttämisen mahdolliseksi lattioiden puhdistuksessa, vahan poistossa, hionnassa ja kiillottamisessa. Soveltuu tekstiili- ja kaikille muille lattiamateriaaleille ja täyttää kaikki tarpeet.

Whiz

Imurointi on siivouksen aikaa vievin osuus. Ammattikäytön robotti-imuri Whiz on siivoustiimin uusi vahvistus. Se imuroi nopeasti, tehokkaasti ja yksinkertaisesti sekä tekstiili että kovat pinnat ilman, että sinun tarvitsee olla paikalla.
Anna Whizin hoitaa imurointi, jotta voitte itse keskittyä vaativampiin tehtäviin.

Gausium

Gausiumin robotit ovat valmiita siivoamaan! Monipuolinen laitevalikoima eri kiinteistöiden ja kalustusten siivoustarpeisiin. Gausium siivousrobotit helpottavat työtä sekä tuovat joustavuutta ja tehokkuutta siivousprosessiin. Ne havaitsevat ympäristön muutokset, päivittävät kartan ja reitittävät itsensä uudelleen reaaliajassa – sinun ei tarvitse olla paikalla pelastaaksesi sitä eksymiseltä tai juuttumiselta.

Rekola Reflex

Pyyhintäjärjestelmä, joka on luotu yksinkertaistamaan manuaaleja siivousmenetelmiä. Saavuta parempi puhdistustulos kuin ennen tehokkaammalla konseptilla. Rekola Reflex yhdessä Ultra H2O:n kanssa on optimi vaihtoehto perinteislle moppijärjestelmille, kun vaatimukset hygienialle, taloudellisuudelle sekä ympäristöasiat ovat keskiössä.

MotorScrubber

MotorScrubberit ovat tunnettuja kestävien ja raskaiden puhdistuskoneiden valmistuksesta omalla tuotantolaitoksellamme Sheffieldissä, Englannissa. Konevalikoimamme on suunniteltu ammattikäyttöön tarjoten käyttäjälleen nopeampaa puhdistusta ja saavuttaen erinomaisia tuloksia.
Tersano SAO laitteisto

Tersano

Kun vaatimukset hygienian ja puhdistuksen osalta ovat korkeimmillaan, ja kun tarvitaan batkeereja tuhoavia ominaisuuksia, on Tersanon otsonilla vahvistettu vesi itseoikeutettu valinta puhdistukseen. Desinfioi pinnat ilman vaarallisia kemikaaleja samanaikaisesti, kun vapauttaa ihmiset ja ympäristön altistumisesta kemikaaleille.

Ultra H2O

Siivouskonsepti Ultra H2O by OrboTech tuo tulevaisuuden puhdistusmenetelmän luoksesi. Nyt voit siivota tehokkaammin kuin aikaisemmin, täysin ilman yleispuhdistusaineita ja kemikaaleja. Ultra puhtaan veden avulla et ainoastaan siivoa pintoja puhtaammiksi kuin ennen, vaan autat myös tukemaan kestävää ympäristöä.
Smixin käsienpesuautomaatti

Smixin

Smixin on kaiken muuttava käsienpesumenetelmä, joka mahdollistaa korkean hygieniatason minimaalisella kulutuksella. 90% pienempi vedenkulutus ja 60% vähäisempi saippua- ja paperikulutus tuovat kustannustehon 3-in-1 ratkaisuun, jonka voit kaiken lisäksi sijoittaa paikkaan kuin paikkaan. Ole mukana muutoksessa, jossa käsienpesu on itsestäänselvyys ja osa arjen tartuntojen torjuntaa.

MITEN VOIMME AUTTAA SINUA?

Tukea, ajatuksia tai oletko vain utelias ja haluat sanoa hei? Täyttäisitkö mielellään kontaktitiedot oikealla, niin me otamme yhteyttä sinuun.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.