TUOTEKUVASTO

Orbot

Poista kalliit ja tehottomat siivousmenetelmät. Orbot on markkinoiden monipuolisin lattianhoitokone. Monipuolinen varustevalikoima tekee Orbotin käyttämisen mahdolliseksi lattioiden puhdistuksessa, vahan poistossa, hionnassa ja kiillottamisessa. Soveltuu tekstiili- ja kaikille muille lattiamateriaaleille ja täyttää kaikki tarpeet.

Ultra H2O

Siivouskonsepti Ultra H2O by OrboTech tuo tulevaisuuden puhdistusmenetelmän luoksesi. Nyt voit siivota tehokkaammin kuin aikaisemmin, täysin ilman yleispuhdistusaineita ja kemikaaleja. Ultra puhtaan veden avulla et ainoastaan siivoa pintoja puhtaammiksi kuin ennen, vaan autat myös tukemaan kestävää ympäristöä.

Rekola Reflex

Pyyhintäjärjestelmä, joka on luotu yksinkertaistamaan manuaaleja siivousmenetelmiä. Saavuta parempi puhdistustulos kuin ennen tehokkaammalla konseptilla. Rekola Reflex yhdessä Ultra H2O:n kanssa on optimi vaihtoehto perinteislle moppijärjestelmille, kun vaatimukset hygienialle, taloudellisuudelle sekä ympäristöasiat ovat keskiössä.

Motorscrubber

MotorScrubberit ovat tunnettuja kestävien ja raskaiden puhdistuskoneiden valmistuksesta omalla tuotantolaitoksellamme Sheffieldissä, Englannissa. Konevalikoimamme on suunniteltu ammattikäyttöön tarjoten käyttäjälleen nopeampaa puhdistusta ja saavuttaen erinomaisia tuloksia.

Tersano

Kun vaatimukset hygienian ja puhdistuksen osalta ovat korkeimmillaan, ja kun tarvitaan batkeereja tuhoavia ominaisuuksia, on Tersanon otsonilla vahvistettu vesi itseoikeutettu valinta puhdistukseen. Desinfioi pinnat ilman vaarallisia kemikaaleja samanaikaisesti, kun vapauttaa ihmiset ja ympäristön altistumisesta kemikaaleille.

MITEN VOIMME AUTTAA SINUA?

Tukea, ajatuksia tai oletko vain utelias ja haluat sanoa hei? Täyttäisitkö mielellään kontaktitiedot oikealla, niin me otamme yhteyttä sinuun.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.